VITAKAUPPA.FI / MYYNTIEHDOT / Voimassa [9.8.2021] lähtien

Tämän verkkosivun omistaa ja sitä ylläpitää Bertil's Health Oy,  Y-tunnus 0183046-0, ALV numero FI01830460 (myöhemmin “Vitakauppa”). Vitakauppa toimii kaikkien tällä sivustolla myyntiin tarjottujen tuotteiden myyjänä.

EHTOJEN SOVELTAMINEN JA HYVÄKSYMINEN

Näitä myyntiehtoja ja niiden päivityksiä sekä mahdollisia muutoksia (sisältäen myös Tietosuojaselosteen) sovelletaan vitakauppa.fi -sivustolla tai millä tahansa sen alisivustolla toimivassa verkkokaupassa (“Sivusto”) tehtyihin kaikkiin tilauksiin ja myynteihin.

Tekemällä tilauksen tuotteesta tai tuotteista Sivustolla sekä merkitsemällä hyväksyväsi myyntiehdot hyväksyt nämä ehdot.

Vitakauppa saattaa päivittää tai muuttaa myyntiehtoja aika ajoin, eikä sillä ole velvollisuutta antaa etukäteisilmoitusta tällaisesta päivityksestä tai muutoksesta. Päivitykset ja muutokset näihin ehtoihin tulevat voimaan voimaantulopäivänä (ks. päivämäärä oikeassa yläkulmassa). Tarkistathan tämän sivun sisällön säännöllisesti huomataksesi mahdolliset tehdyt päivitykset tai muutokset.

Vitakauppa ei takaa Sivustolle pääsyä eikä se ole vastuussa mahdollisista ongelmista Sivustolle pääsyssä. Vitakauppa varaa oikeuden rajoittaa Sivustolle pääsyä milloin tahansa, osittain tai kokonaan, ilman etukäteisilmoitusta. 

TILAUKSET

Asiakasta saatetaan pyytää antamaan henkilötietojaan Sivustolla (ks. Tietosuojaselosteemme siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi) ja asiakkaan antama sähköpostiosoite saatetaan pyytää vahvistamaan.

Vitakauppa voi valintansa mukaan hyväksyä tai hylätä tilauksen. Tilauksen onnistuminen riippuu lisäksi tuotteen saatavuudesta. Vitakauppa ei takaa kaikkien Sivustolla mainostettujen tuotteiden saatavuutta. Vitakauppa pyrkii parhaansa mukaan ilmoittamaan tuotteiden kulloisenkin saatavuustilanteen Sivustolla.

Tuotteiden esilläpito Sivustolla ei muodosta Vitakauppaa sitovaa tarjousta myydä tuotteita, vaan mahdollisuuden asiakkaalle antaa sitova ostotarjous asiakkaan tilauksessa mainituista tuotteista. Hyväksymällä nämä ehdot asiakas hyväksyy lisäksi sen, että tilauksen tekeminen Sivustolla tulkitaan sitovan ostotarjouksen tekemiseksi ja sitä tulkitaan näiden ehtojen mukaisesti. Asiakkaan tulee tarkistaa, että kaikki tarjouksessa mainitut tiedot ovat oikein. Tehdessään tilauksen asiakas vastaa siitä, että kaikki tilauksessa mainitut tiedot ovat todenmukaisia ja oikein, ja että hän on oikeutettu käyttämään luotto- tai pankkikorttia, jolla tilaus maksetaan.

Tilausvahvistus

Asiakas saa tilausvahvistuksen, kun tilaus on vastaanotettu. Tilausvahvistus ei kuitenkaan tarkoita, että tilaus on hyväksytty. Myyntisopimus Vitakaupan ja asiakkaan välille syntyy vasta, kun asiakas saa vahvistuksen tilauksen lähettämisestä asiakkaalle.

HINNAT JA MAKSUTAVAT

Sivustolla esitetyt hinnat ovat tuotteille vahvistettuja hintoja tilauksen tekohetkellä, paitsi mikäli hinta on selkeästi virheellinen. Vitakauppa varaa oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja milloin tahansa antamatta etukäteisilmoitusta siitä. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron osuuden. Arvonlisäveron lopullinen määrä ilmoitetaan Sivustolla tilausta tehdessä. Hinnat eivät sisällä toimituksesta ja tilauksen käsittelystä aiheutuvia maksuja, jotka ilmoitetaan erikseen tilauksen loppusummassa ennen kuin asiakasta pyydetään vahvistamaan tilauksensa (ks. Alla “Toimitusajat- ja kustannukset”).

Sivusto hyödyntää palveluntuottajina kolmansia osapuolia maksun vahvistamiseksi, ja asiakas saatetaan ohjata kolmannen osapuolen ylläpitämälle ja omistamalle sivustolle, jolla on oma tietosuojaselosteensa. Kolmannen osapuolen omistavalle sivustolle luovutettuja henkilötietoja käsitellään kolmannen osapuolen tietosuojaselosteen mukaisesti.

Maksukorttia veloitetaan vasta, kun tilaus on hyväksytty. Tuotteita ei lähetetä ennen kuin maksukortin myöntäjän hyväksyntä ostotapahtumalle on saatu. 

Maksutavat

Verkkopankit, korttimaksut ja MobilePay –  maksupalvelutarjoaja Paytrail

Vitakaupassa voi maksaa kaikilla kaikilla kotimaisilla verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki.

Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard sekä American Express. 

Mobiilimaksut: MobilePay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Maksaminen Klarnan kautta

Yhdessä Klarna Bank AB:n (organisaationumero 556737-0431, päätoimipaikka Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) kanssa tarjoamme asiakkaillemme seuraavia maksutapoja, joissa maksu suoritetaan suoraan Klarnalle: Maksa myöhemmin (tilaus maksetaan laskulla), Pilko maksut (tilaus maksetaan erissä laskulla) ja korttimaksu sekä suoramaksu verkkopankkisi kautta. Klarnan ehdot löytyvät täältä.

Maksaminen lahjakortilla

Vitakaupassa voi maksaa myös Vitakaupan sähköisellä lahjakortilla. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta lahjakortin ostopäivästä ja lahjakortin voi käyttää erissä. Lahjakortilla ei voi ostaa uutta lahjakorttia. 

TOIMITUSAJAT JA -KUSTANNUKSET  

Toimitamme kaikkialle Suomessa. Toimituskustannukset ovat samat paketin koosta riippumatta. Keräämme ja toimitamme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Toimitus lähtee normaalitilanteessa varastoltamme 1 arkivuorokauden sisällä tilauksesta. Käytämme tuotteiden toimitukseen Postia, Matkahuoltoa ja Budbeeta. 

**Ilmainen toimitus Postin ja Matkahuollon pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen yli 49€ tilauksille!

Arvioidut toimitusajat ja -kustannukset

 • Posti, noutopiste/automaatti: 1–4 arkipäivää, hinta 4,90€**
 • Posti, kotiinkuljetus: 1–5 arkipäivää, hinta 9,90€
 • Matkahuolto, noutopiste/automaatti: 2–4 arkipäivää, hinta 4,90€**
 • Matkahuolto, kotiinkuljetus: 1–5 arkipäivää, hinta 9,90€
 • Budbee-kotiinkuljetus*: 1–5 arkipäivää, hinta 9,90€

*Budbee toimittaa tällä hetkellä Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Keravalle, Lahteen, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon ja Ouluun. 

Miten tilauksen toimitus tapahtuu?

Toimitamme kaikkialle Suomessa. Toimituskustannukset ovat samat paketin koosta riippumatta. Keräämme ja toimitamme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Toimitus lähtee varastoltamme normaalitilanteessa 1 arkivuorokauden sisällä tilauksesta.

Asiakas pääsee valitsemaan haluamansa toimitustavan kassalla. Tuotteet toimitetaan asiakkaan valinnan mukaan joko kuljetuskumppanin noutopisteeseen/automaattiin tai asiakkaan tilauksessaan ilmoittamaan osoitteeseen. Huomioithan, että me emme tee muutoksia toimitusosoitteeseen sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty ja lähetetty eteenpäin. Huolehdithan, että toimitusosoite ja puhelinnumero on kirjoitettu oikein.

Asiakas saa automaattisen sähköpostiviestin, kun tilaus on käsitelty varastollamme ja on valmiina kuljetettavaksi. Asiakas voi seurata toimituksen kulkua sähköpostiviestissä saamallaan lähetystunnuksella.

Posti

 • Toimitus automaattiin/noutopisteeseen (4,90€): Posti ilmoittaa tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi paikasta. Muistathan tarkistaa, että puhelinnumero on kirjoitettu oikein tilaukselle. Huomaathan, että Posti säilyttää paketteja automaateissaan 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen ne lähetetään takaisin varastollemme. 
 • Kotiinkuljetus (9,90€): Paketti toimitetaan antamaasi osoitteeseen. Kun paketti on lähtenyt varastoltamme, Posti ottaa yhteyttä sinuun puhelimitse ja voit sopia toimitusajan. Toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä. Voit valita sinulle sopivan aikaikkunan pääsääntöisesti 2–4 tunnin tarkkuudella. Voit lukea lisää tästä.

Matkahuolto

 • Toimitus automaattiin/noutopisteeseen (4,90€): Matkahuolto ilmoittaa tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi paikasta. Muistathan tarkistaa, että puhelinnumero on kirjoitettu oikein tilaukselle. Huomaathan, että Matkahuolto säilyttää paketteja automaateissaan 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen ne lähetetään takaisin varastollemme. 
 • Kotiinkuljetus (9,90€): Paketti toimitetaan antamaasi osoitteeseen. Kun paketti on lähtenyt varastoltamme, Matkahuolto lähettää sinulle viestin, jossa he pyytävät sopimaan toimitusajan. Toimitusaika vaihtelee alueittain. Suurimmissa kaupungeissa Matkahuolto kuljettaa paketit myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit lukea lisää tästä

Budbee-kotiinkuljetus (9,90€)

 • Budbee toimittaa tällä hetkellä Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Keravalle, Lahteen, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon ja Ouluun. 
 • Toimitus tapahtuu arkisin kello 17–22 välisenä aikana. Saat Budbeelta tekstiviestillä linkin paketin seurantaan, kun pakettisi on lähetetty varastoltamme. Kello 14 jälkeen saat heiltä arvioidun toimitusajan noin tunnin tarkkuudella. Voit seurata paketin toimitusta reaaliajassa klo 17 jälkeen.
 • Mikäli aika ei sovi, voit olla Budbeehin yhteydessä kyseisen linkin kautta siirtääksesi toimituspäivää.
 • Budbeen lähettämän linkin kautta voit täyttää toimitukseen liittyviä lisätietoja (esim. ovikoodi). Budbee lähettää muistutusviestin noin 7 minuuttia ennen toimituksen saapumista. Lue lisää Budbeen toimituksesta Budbeen sivuilta
 • Budbeen kuljetus on hiilineutraali! Budbee kompensoi paketin kuljetuksesta aiheutuvat hiilidioksipäästöt. Lue lisää täältä

 

PALAUTUS- JA REKLAMAATIOEHDOT

Vialliset, väärät tai muut reklamoitavat tuotteet tai toimitukset

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian tuotteen vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa. Asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@vitakauppa.fi.

Tuotteen palauttaminen

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus toimituksen vastaanottohetkestä alkaen, mikäli tuote on alkuperäisessä kunnossa. 

Palautettavan tuotteen on oltava avaamaton, käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja myyntikelpoinen.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen tai peruuttaa tilauksen, tulee hänen olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse: info@vitakauppa.fi. Asiakas saa palautusohjeet asiakaspalvelusta. Palautuksen mukana tulee olla huolellisesti täytetty palautuslomake, jonka asiakas saa asiakaspalvelusta.

Mikäli tuote palautetaan ohjeiden mukaan, palautamme asiakkaalle tuotteen ostohinnan, mutta palautettavasta summasta vähennämme palautuskustannuksen 5,90€. Toimituksen lähetyskulujen osuutta ei palauteta. Palautus tehdään samalle maksutavalle, jolla tilaus on maksettu. Palautus tehdään mahdollisimman pian palautuksen vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä. 

Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty lähettää, peruuttamistapauksissa asiakas on velvollinen korvaamaan toimituksen palautus- ja lähetyskulut.    

 

VASTUUNRAJOITUS

Vitakauppa ei vastaa siitä, että Sivusto esittää tuotteen mittasuhteet ja yksityiskohdat 100 %:in tarkkuudella.

Vitakauppa ei vastaa mistään virheistä, epätarkkuuksista, puutteellisuuksista tai muista vioista, viiveistä tai erheellisyyksistä Sivuston sisältämässä tiedossa. Vitakauppa vastaa ainoastaan siitä, että tuote soveltuu tavanomaiseen käyttötarkoitukseensa. Vitakauppa ei vastaa mistään suorasta, epäsuorasta tai välillisestä vahingosta (sisältäen muttei rajoittuen liiketoiminnan, sopimuksen, tuotteen tai tiedon menetyksestä taikka liiketoimintojen estymisestä), joka aiheutuu Sivuston käyttämisestä, käytön estymisestä tai Sivuston sisällöstä, näistä ehdoista, riippumatta siitä, perustuuko kyseinen vahinko sopimukseen, oikeudenloukkaukseen vai muihin perusteisiin.  

IMMATERIAALIOIKEUDET

Ellei näissä ehdoissa toisin ole esitetty, kaikki tämän Sivuston sisältöön liittyvät immateriaalioikeudet (sisältäen, muttei rajoittuen tavaramerkkeihin, domain-nimiin ja kuviin) kuuluvat yksinomaan Vitakaupalle tai sen sopimuskumppaneille ja ovat suojattu sovellettavan lain mukaisesti. 

TIETOSUOJA

Lue lisää tietosuojasta Vitakaupan Tietosuojaselosteesta.

YLIVOIMAINEN ESTE

Mikäli Vitakauppa ei pysty täyttämään näiden ehtojen mukaisia velvollisuuksiaan tai palveluitaan johtuen epätavallisista tai epäsuotuisista olosuhteista, jotka ovat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella (kuten, muttei rajoittuen seuraaviin: työtaistelutoimenpiteet, yhteiskunnalliset levottomuudet, sota tai luonnonkatastrofit), ei sitä voida pitää korvausvelvollisena vahingosta, joka aiheutuu tällaisen esteen aiheuttamasta viivästyksestä. Mikäli tällainen tilanne ilmenee, Vitakauppa ilmoittaa siitä asiakkaalle niin pian kuin mahdollista. Mikäli tilanne kestää yhtäjaksoisesti yli kaksi (2) kuukautta, voidaan liiketoimi peruuttaa kumman tahansa osapuolen toimesta.

VERKKOSIVUN KÄYTTÖ

Asiakkaalle myönnetään rajoitettu käyttöoikeus Sivustolle. Asiakas ei saa tallentaa, käyttää, esittää julkisesti, toimittaa tai edelleenvälittää Sivuston sisältöä tai mitään Sivuston tai sen käytön kautta saatua materiaalia kolmannelle osapuolelle paitsi niissä rajoissa, kun se on sallittu tekijänoikeuslainsäädännössä. Asiakas ei saa väärinkäyttää Sivustoa. Asiakas ei saa syyllistyä tai yllyttää rikolliseen tekoon, välittää tai levittää virusta tai muuta vahingollista, teknologisesti haitallista materiaalia, rikkoa luottamuksellisuusvelvoitettaan tai käyttäytyä uhkaavasti tai säädyttömästi. Asiakas ei saa hakkeroitua Sivustolle, korruptoida tietoa, aiheuttaa häiriötä muille käyttäjille, lähettää roskapostia tai yrittää haitata Sivuston tai sen kautta lähestyttyjen tietokoneiden tai tietokonejärjestelmien suorituskykyä tai toimintaa.

TULKINTA JA PUUTTEET

Mikäli jokin tässä esitetyistä ehdoista on sovellettavan lain mukaan pätemätön osittain tai kokonaan, ei kyseisen ehdon pätemättömyys vaikuta muiden tässä esitettyjen ehtojen voimassaoloon. 

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin myyntiehtoihin, kuten myös kaikkiin muihin Vitakaupan ohjeistuksiin sovelletaan Suomen lakia ja yksinomainen toimivalta on Suomen tuomioistuimilla.

Mikäli haluat lisätietoa tai kaipaat vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: info@vitakauppa.fi