Autamme sinua voimaan hyvin

Missiomme on auttaa sinua voimaan hyvin. Valikoimastamme löydät terveys- ja luomutuotteita kaikkiin tarpeisiisi, kuten esimerkiksi jaksamiseen, vastustuskyvyn tukemiseen ja suoliston hyvinvointiin. Toimintamme peruspilareita ovat korkea laatu, asiakaslähtöisyys ja vuosikymmenien kokemus. Suuri osa tuotteistamme kehitetään ja valmistetaan omalla tehtaallamme Suomessa noudattaen tarkkoja laadunvalvontamenetelmiä. 

Uskomme asiakaslähtöiseen lähestymistapaan ja haluamme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän kokemuksen verkkokaupassamme. Löydät meiltä laajan valikoiman edullisia toimitusvaihtoehtoja sekä monipuoliset ja turvalliset maksutavat. 

Miksi Vitakauppa on hyvä valinta?

Yli 300 korkealaatuista ja suosittua tuotetta

 
Laaja valikoima suosittuja terveys- ja luomutuotteita suoraan valmistajalta ja maahantuojalta. Löydät kaupastamme mm. eksklusiivisia tuotepaketteja ja tuotteita räätälöitynä sinua varten. 

Kotimainen tuotekehitys ja tuotanto

Suunnittelemme ja kehitämme tuotteita kotimaisin voimin. Suuri osa niistä myös valmistuu omalla tehtaallamme Suomessa. Tuotteidemme laadunvalvonta on huippuluokkaa.

Vuosikymmenien kokemus

Tavoitteemme on sinun hyvinvointisi – näin on ollut jo 60 vuoden ajan. Suuri määrä palkittuja tuotteita on osoitus kokemuksestamme ja intohimostamme hyvinvointia kohtaan. 

Nopea ja edullinen toimitus

Monipuoliset ja luotettavat toimitusvaihtoehdot koko Suomeen kilpailukykyiseen hintaan. Ilmainen kuljetus yli 49 € tilauksille!

Monipuolinen maksaminen

Haluatko maksaa laskulla tai osissa? Tai haluatko kenties maksaa nopeasti MobilePaylla? Meiltä löydät kattavan valikoiman luotettavia maksuvaihtoehtoja.

Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä:

Mistä kaikki alkoi?

Vitakauppa perustuu kahteen alan uranuurtajayritykseen Suomessa, bertil's healthiin ja Makrobiokseen.

Suomen terveystuotealan vanhimman yrityksen, bertil's healthin (aiemmalta nimeltään Valioravinto), perustaja Bertil Pomoell oli hyvinvoinnin edelläkävijä. Apteekkarin työssään hän puhui erityisen voimakkaasti ennaltaehkäisyn merkityksestä sairauksien hoidossa. Lopulta Bertilin tuotteiden maine kiiri, ja hän perusti suuren kysynnän vuoksi oman yrityksen ja tehtaan Pietarsaareen vuonna 1960. Tällä tiellä bertil's health jatkaa edelleen perintöä kunnioittaen.

Sanat Makro ja Bios kertovat hyvästä ja pitkästä elämästä. Kotimainen Makrobios on jo yli 30 vuoden ajan pyrkinyt edistämään ihmisten hyvinvointia tarjoamalla ja kehittämällä terveyttä tukevia ja vastuullisia tuotteita jokapäiväiseen arkeen. Makrobioksen toiminta perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin, innovatiiviseen tuotekehitykseen, ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen. Makrobioksen ravintolisistä kaikki on kehitetty kotimaisin voimin, ja suurelta osin ne on myös valmistettu Suomessa. Lisäksi Makrobios tuo maailmalta laadukkaita ja ekologisia tuotteita suomalaisten saataville. 
 
Nämä kaksi yhtiötä yhdistivät voimansa vuonna 2017. Näiden alan johtavien asiantuntijoiden vuonna 2021 perustamassa Vitakaupassa yhdistyy molempien yritysten vankka kokemus ja tietotaito. Vuonna 2022 Vitakaupan asiantuntijuus alalla kasvoi entisestään, kun bertil's health ja Makrobios yhdistivät voimansa Midsona Finland -yrityksen kanssa. Midsonan myötä valikoimamme kasvoi upeilla luonnonkosmetiikan pioneereilla – Urtekram Beautylla ja Weledalla.

Mikä on Vitakauppa?

Vitakauppa on perustettu auttamaan sinua voimaan hyvin ja energisesti tarjoamalla sinulle kattavan valikoiman luotettavia ja korkealaatuisia tuotteita – helposti ja vankkaan asiantuntemukseemme nojaten.


Monet valmistamistamme, maahantuomistamme tai edustamistamme merkeistä saattavatkin jo olla sinulle tuttuja pitkän ajan takaa mm. apteekeista tai terveystuotekaupoista, kuten esimerkiksi Carmolis, Omega7, Pukka, bertil's, Makrobios, Weleda ja Urtekram.

Kehitämme ja valmistamme suuren osan  terveystuotteistamme omalla tehtaallamme Suomessa. Vaalimastamme laadukkuudesta kertovat lukuisat palkitut tuotteemme – olemme voittaneet eniten palkintoja koko toimialalla. Toiminnassamme yhdistyvät vuosikymmenien kokemus sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia. 
 

Toimintamme perustana on korkea laatu ja aito halu auttaa.
Tutustu uusimpiin Terveystuotekauppiaiden liiton palkitsemiin tuotteisiimme!

Miten voimme auttaa sinua?

Tutustu tuotteisiimme merkeittäin

Liity joukkoomme Instagramissa