Tilaukset

Kyllä, toimitamme kaikkialle Suomessa.

Harmillisesti emme tällä hetkellä toimita Suomen ulkopuolelle.

Toimitusajat riippuvat hieman missä päin Suomea asut. Pääkaupunkiseudulla tilaukset saatetaan parhaimmassa tapauksessa toimittaa usein vuorokaudessa, mutta yleisesti Etelä-Suomessa tilaukset toimitetaan normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä. Pohjois-Suomeen toimitukset saattavat viedä hieman kauemmin, arviolta 3-5 arkipäivää.

Voit seurata tilauksesi kulkua lähetystunnuksella.

Voit lukea ajankohtaiset toimitusehdot täältä.

Käytämme toimituksiin tällä hetkellä Postia, Matkahuoltoa ja Budbeeta. Valittavanasi on joko kuljetuskumppanien noutopisteet/pakettiautomaatit tai heidän kotiinkuljetus. Pääset valitsemaan haluamasi toimitusvaihtoehdon kassalla.

Alle 39 € tilauksien toimituskustannus noutopisteisiin on 4,90 €. Sen yli menevien tilausten toimitus on maksutonta. Kotiinkuljetus on 7,90€ (Budbee) tai 9,90€ (Posti ja Matkahuolto). Kotiinkuljetus on maksutonta yli 100 € tilauksiin.

Voit tutustua tarkempiin toimitusehtoihin täältä.

Emme voi varmuudella sanoa mikä toimitustapa on nopein, mutta Budbeen kotiinkuljetuksen on huomattu olevan erityisen nopea. Tämä on kuitenkin kaupunkikohtaista.

Samoin Postin on huomattu toimittavan tilaukset noutopisteisiin ja automaatteihin nopeasti. Pääkaupunkiseudulla paketit ovat yleensä olleet perillä 1–2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Kaikki toimitustapamme ovat mahdollisimman nopeita, sillä lähetämme tilaukset normaalissa tilanteessa arkisin vuorokauden sisällä tilauksesta. Voit lukea lisää toimitustavoista tästä.

Meillä voit maksaa mieleiselläsi tavalla, sillä meillä on käytössä kaikki yleiset maksutavat: verkkopankkimaksaminen, kortilla maksaminen, laskulla ja erissä maksaminen sekä esimerkiksi nopeasti MobilePaylla maksaminen.

Voit esimerkiksi maksaa tilauksesi lisämaksutta laskulla, eli sitten kun olet vastaanottanut tuotteet.

Voit lukea lisää maksutavoista tästä.

Tuotteet

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme rakastaisivat tuotteitamme, mutta mikäli kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, sinulla 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tuote avaamattomana ja alkuperäisessä kunnossaan. Mikäli haluat tehdä palautuksen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: info@vitakauppa.fi. Perimme palautusmaksun 5,90€.

Lue ajankohtaiset palautusehdot ja -tiedot tästä.

Mikäli et löydä tietoa tuotteen tuotesivulta, me asiakaspalvelussa autamme sinua mielellämme! Löydät ajantasaiset yhteystiedot täältä: yhteystiedot.

Täytämme varastoamme viikottain sitä mukaan, kun huomaamme jonkin tuotteen varaston vähenevän tai loppuneen. Tuotteen varaston pitäisi siis täydentyä vähintään 2 viikon kuluessa. Voimme pyynnöstäsi ilmoittaa sinulle, milloin haluamaasi tuotetta on saatavilla lisää.

Muita

Kyllä, Vitakaupasta voi ostaa lahjakortteja. Lahjakortti tulee sähköisessä koodimuodossa heti oston jälkeen ja on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortin minimisumma on 25 €. MIkäli et löydä haluamaasi lahjakortin arvoa valikosta, ole yhteydessä asiakaspalveluun, niin järjestämme asian. Lahjakortin voi ostaa tästä linkistä.

Alennuskoodi tai lahjakorttikoodi syötetään verkkokaupan kassalla, sille tarkoitettuun kenttään nimeltään: "Lahjakortti tai alennuskoodi".

Mobiilinäkymässä kyseinen kohta ilmestyy maksutapaa valittaessa.

Lähetä meille viesti

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@vitakauppa.fi.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkisin klo 12–14 numerosta  071 4450 200.