Toimitamme nopeasti ja edullisesti kaikkialle Suomeen. Toimituskustannukset ovat samat paketin koosta riippumatta. Keräämme ja toimitamme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Toimitus lähtee normaalitilanteessa varastoltamme 1 arkivuorokauden sisällä tilauksesta. Käytämme tuotteiden toimitukseen Postia, Matkahuoltoa ja Budbeeta. 

**Ilmainen toimitus Postin ja Matkahuollon pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen yli 49 € tilauksille!

Arvioidut toimitusajat ja -kustannukset

 • Posti, noutopiste/automaatti: 1–4 arkipäivää, hinta 4,95€**
 • Posti, kotiinkuljetus: 1–5 arkipäivää, hinta 9,90€
 • Matkahuolto, noutopiste/automaatti: 2–4 arkipäivää, hinta 4,95€**
 • Matkahuolto, kotiinkuljetus: 1–5 arkipäivää, hinta 9,90€
 • Budbee-kotiinkuljetus*: 1–5 arkipäivää, hinta 7,90€

*Budbee toimittaa tällä hetkellä Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Keravalle, Lahteen, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon ja Ouluun.   

Miten tilauksen toimitus tapahtuu?

Toimitamme kaikkialle Suomessa. Toimituskustannukset ovat samat paketin koosta riippumatta. Keräämme ja toimitamme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Toimitus lähtee varastoltamme normaalitilanteessa 1 arkivuorokauden sisällä tilauksesta.

Asiakas pääsee valitsemaan haluamansa toimitustavan kassalla. Tuotteet toimitetaan asiakkaan valinnan mukaan joko kuljetuskumppanin noutopisteeseen/automaattiin tai asiakkaan tilauksessaan ilmoittamaan osoitteeseen. Huomioithan, että me emme tee muutoksia toimitusosoitteeseen sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty ja lähetetty eteenpäin. Huolehdithan, että toimitusosoite ja puhelinnumero on kirjoitettu oikein.

Asiakas saa automaattisen sähköpostiviestin, kun tilaus on käsitelty varastollamme ja on valmiina kuljetettavaksi. Asiakas voi seurata toimituksen kulkua sähköpostiviestissä saamallaan lähetystunnuksella.

Posti

 • Toimitus automaattiin/noutopisteeseen (4,95 €): Posti ilmoittaa tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi paikasta. Muistathan tarkistaa, että puhelinnumero on kirjoitettu oikein tilaukselle. Huomaathan, että Posti säilyttää paketteja automaateissaan 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen ne lähetetään takaisin varastollemme. 
 • Kotiinkuljetus (9,90 €): Paketti toimitetaan antamaasi osoitteeseen. Kun paketti on lähtenyt varastoltamme, Posti ottaa yhteyttä sinuun puhelimitse ja voit sopia toimitusajan. Toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä. Voit valita sinulle sopivan aikaikkunan pääsääntöisesti 2–4 tunnin tarkkuudella. Voit lukea lisää tästä.

Matkahuolto

 • Toimitus automaattiin/noutopisteeseen (4,95 €): Matkahuolto ilmoittaa tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi paikasta. Muistathan tarkistaa, että puhelinnumero on kirjoitettu oikein tilaukselle. Huomaathan, että Matkahuolto säilyttää paketteja automaateissaan 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen ne lähetetään takaisin varastollemme. 
 • Kotiinkuljetus (9,90 €): Paketti toimitetaan antamaasi osoitteeseen. Kun paketti on lähtenyt varastoltamme, Matkahuolto lähettää sinulle viestin, jossa he pyytävät sopimaan toimitusajan. Toimitusaika vaihtelee alueittain. Suurimmissa kaupungeissa Matkahuolto kuljettaa paketit myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit lukea lisää tästä

Budbee-kotiinkuljetus (7,90€)

 • Budbee toimittaa tällä hetkellä Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Keravalle, Lahteen, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon ja Ouluun. 
 • Toimitus tapahtuu arkisin kello 17–22 välisenä aikana. Saat Budbeelta tekstiviestillä linkin paketin seurantaan, kun pakettisi on lähetetty varastoltamme. Kello 14 jälkeen saat heiltä arvioidun toimitusajan noin tunnin tarkkuudella. Voit seurata paketin toimitusta reaaliajassa klo 17 jälkeen.
 • Mikäli aika ei sovi, voit olla Budbeehin yhteydessä kyseisen linkin kautta siirtääksesi toimituspäivää.
 • Budbeen lähettämän linkin kautta voit täyttää toimitukseen liittyviä lisätietoja (esim. ovikoodi). Budbee lähettää muistutusviestin noin 7 minuuttia ennen toimituksen saapumista. Lue lisää Budbeen toimituksesta Budbeen sivuilta
 • Budbeen kuljetus on hiilineutraali! Budbee kompensoi paketin kuljetuksesta aiheutuvat hiilidioksipäästöt. Lue lisää täältä

 

 

Lue tuotteiden palauttamisesta tästä.

Löydät lisätietoa maksutavoista tästä.