Olemme Suomen johtavia terveystuotealan yrityksiä. Jo vuodesta 1960 missiomme on ollut selkeä - auttaa ihmisiä voimaan hyvin.

Toiminnassamme yhdistyvät pitkä kokemus, nykyaikainen tuotekehitys ja aito välittäminen.

Tuotevalikoimaamme kuuluu korkealaatuisia ja innovatiivisia terveydenhoitotuotteita, kuten vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, terveysvaikutteisia elintarvikkeita ja korkealaatuisia ihonhoitotuotteita.

Yrityksemme perustaja, apteekkari Bertil Pomoell, oli suomalaisen terveystuotealan edelläkävijä. Hän puhui erityisen voimakkaasti ennaltaehkäisyn merkityksestä sairauksien hoidossa. Farmasian ammattilaisena hän tunsi hyvin rohdoskasvit ja osasi käyttää niitä työssään lääkkeiden valmistuksessa, mutta myös kehittäessään itse terveyttä tukevia tuotteitaan ihmisten jokapäiväistä hyvinvointia ajatellen.

Ennen pitkää Bertilin valmistamien tuotteiden maine kiiri, ja niistä suosituimpien kysyntä kasvoi niin suureksi, että valmistusta täytyi koneellistaa. Pian olikin jo tarpeen perustaa yritys, joka ryhtyisi tuottamaan valmisteita omassa tehtaassaan. Näin saimme alkumme vuonna 1960. Jatkamme yhä Bertilin viitoittamalla tiellä – autamme ihmisiä voimaan hyvin jokapäiväisessä elämässään.