Vialliset, väärät tai muut reklamoitavat tuotteet tai toimitukset

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian tuotteen vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa. Asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@vitakauppa.fi.

Tuotteen palauttaminen

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus toimituksen vastaanottohetkestä alkaen, mikäli tuote on alkuperäisessä kunnossa. 

Palautettavan tuotteen on oltava avaamaton, käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja myyntikelpoinen. Tuotteen sinetin täytyy olla rikkomaton.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen tai peruuttaa tilauksen, tulee hänen olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse: info@vitakauppa.fi. Asiakas saa palautusohjeet asiakaspalvelusta. Palautuksen mukana tulee olla huolellisesti täytetty palautuslomake, jonka asiakas saa asiakaspalvelusta.

Mikäli tuote palautetaan ohjeiden mukaan, palautamme asiakkaalle tuotteen ostohinnan, mutta palautettavasta summasta vähennämme palautuskustannuksen 5,90€. Toimituksen lähetyskulujen osuutta ei palauteta. Palautus tehdään samalle maksutavalle, jolla tilaus on maksettu. Palautus tehdään mahdollisimman pian palautuksen vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä. 

Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty lähettää, peruuttamistapauksissa asiakas on velvollinen korvaamaan toimituksen palautus- ja lähetyskulut.  

Noutamattomien tilausten tapauksissa toimimme samalla tavalla kuin muiden palautusten: vähennämme palautettavasta summasta palautuskustannuksen 5,90 €. Toimituksen lähetyskulujen osuutta ei palauteta.