Vitakaupassa voit maksaa kaikilla kotimaisilla verkkopankeilla, MobilePaylla, Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express -korteilla, sekä Klarnalla. 

Verkkopankit, korttimaksut ja MobilePay –   maksupalvelutarjoaja Paytrail

Vitakaupassa voit maksaa kaikilla kaikilla kotimaisilla verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki.

Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard sekä American Express. Huomoithan, että kortilla maksaminen vaatii nykyisen PSD2-maksupalveludirektiivin vuoksi vahvan tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla yli 30€ ostoksille.

Mobiilimaksut: MobilePay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Maksaminen Klarnan kautta

Yhdessä Klarna Bank AB:n (organisaationumero 556737-0431, päätoimipaikka Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) kanssa tarjoamme asiakkaillemme seuraavia maksutapoja, joissa maksu suoritetaan suoraan Klarnalle: Maksa myöhemmin (tilaus maksetaan laskulla), Pilko maksut (tilaus maksetaan erissä laskulla) ja korttimaksu sekä suoramaksu verkkopankkisi kautta. Tämä maksutapa ei ole käytössä, jos lähetät tilauksen lahjaksi toiselle henkilölle.

Maksa myöhemmin: Klarnan kautta maksamalla saat kulutonta maksuaikaa 30 vuorokautta tilauksen tekemisestä. Saat laskun sähköpostiisi ja Klarna-sovellukseen, kun tilaus on käsitelty varastollamme. Voit lukea lisää Klarnan sivuiltaKlarna-laskun ehtoihin voit tutustua täällä.

Pilko maksut: Voit maksaa ostoksesi joustavasti erissä ja pilkkoa ostoksesi jopa 36 kuukauden ajalle. Voit lukea lisää Klarnan sivuilta.

Kortti- ja verkkopankkimaksu: Voit maksaa ostoksesi verkkopankkitunnuksilla tai kortilla Klarnan kautta. Voit lukea lisää Klarnan sivuilta.

Klarna-sovellus

Klarna-sovelluksen avulla voit mm. hallinnoida ostotapahtumiasi, lisätä tilisi tiedot, siirtää maksun eräpäivää veloituksetta tai ilmoittaa tilaukseesi liittyvästä ongelmasta. Voit ladata Klarna-sovelluksen AppStoresta tai Google Playsta.

Klarnan kautta tapahtuvien maksujen mahdollisissa epäselvyystilanteissa sinua palvelee Klarnan asiakaspalvelu. Jos sinulla on kysyttävää maksamisesta, otathan yhteyttä Klarnaan tai soita Klarnan asiakaspalveluun, numeroon 09 425 99 771. Voit aina nähdä ostoksesi ja laskusi Klarnan omilta sivuiltasi.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jos olet valinnut Klarnan maksuvaihtoehdoksi ja maksu ei jostain syystä onnistu, huomaathan, että emme voi käsitellä tilaustasi.

Maksaminen lahjakortilla

Vitakaupassa voit maksaa myös Vitakaupan sähköisellä lahjakortilla. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta lahjakortin ostopäivästä ja lahjakortin voi käyttää erissä. Voit maksaa lahjakortilla laittamalla saamasi lahjakortin koodin sille tarkoitettuun kohtaan verkkokaupan kassalla. Lahjakortilla ei voi ostaa uutta lahjakorttia.