ravintolisä-testosteroni-miehen-seksuaalisen-halukkuuden-lisäämiseen-bertils-testoboost

Erektiohäiriöt ovat yleinen vaiva. Häiriöitä esiintyy yli puolella 40–70-vuotiaista miehistä. Ongelmia voi olla myös nuoremmilla miehillä, mutta ne yleistyvät 50–60 ikävuoden jälkeen selvästi. Noin 40 vuoden iässä miehen testosteronitaso alkaa laskea keskimäärin prosentin vuodessa. Yhdyntäongelmat ja seksuaalisen mielenkiinnon katoaminen ovat miehen elämänlaatua huonontavia tekijöitä, joista voi usein syntyä ikävä noidankehä. Riittävä lepo, terveelliset elämäntavat ja ravitsemus pitävät hyvää mielialaa, vireyttä ja terveyttä yllä. Seksuaalista hyvinvointia voi lisäksi tukea myös luotettavalla ravintolisällä – kurkkaa myös alennuskoodi artikkelin lopusta.

Tue seksuaalista halukkuutta ja kykyä luonnollisesti – ja turvallisesti

Miehille tarkoitettujen valmisteiden markkinat ovat kirjavat, eikä varsinkaan ulkomailta tilattujen tuotteiden sisällöstä tai turvallisuudesta voida aina olla varmoja. Monia vaikuttaviksi väitettyjä aineita ei ole tutkittu kliinisesti.

Kotimainen ravintolisä bertil´s Testo Boost sisältää 4 tutkittua, luotettavaa ja vahvaa tehoainetta. bertil’s Testo Boost -tablettien monipuolinen koostumus on laadittu miesten seksuaalista hyvinvointia ajatellen: normaalien testosteronitasojen ylläpitoon sekä miesten seksuaalisen kyvykkyyden ja halujen lisäämiseen.

bertil's Testo Boost – kotimainen ravintolisä miehen seksuaaliseen hyvinvointiin

EnoSTIM™ on ranskalaisten alan asiantuntijoiden kehittämä kasviuuteseos. Sahramin, viinirypäleen ja omenan tehoaineiden toimivuutta ja vaikutusmekanismeja on tutkittu kliinisessä tutkimuksessa. Tulokset ja käyttäjätyytyväisyys olivat vakuuttavat 28 päivää kestäneen tutkimusjakson päätyttyä. Sahramilla (Crocus sativus) on aiemmin todettu seksuaalista halukkuutta ja mielialaa kohottavia sekä rentouttavia vaikutuksia.

Tribulus terrestris -kasvin seksuaalista kykyä ja halukkuutta kohottavista vaikutuksista on laajaa näyttöä. Uute on tarkoin tutkittu, eikä se sisällä kilpaurheilijoille kiellettyjä WADA:n listaamia aineosia kuten THC:a.

Sinkki on miehille tärkeä hivenaine, joka ylläpitää veren normaalia testosteronitasoa sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Sinkkiä menetetään jokaisen siemensyksyn yhteydessä. B6-vitamiini tukee elimistön energia-aineenvaihduntaa. 

Kotimainen bertil´s Testo Boost on kehitetty ja valmistettu Vitakaupan perustajan, bertil´s healthin, tehtaalla Pietarsaaressa. Tuote on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista. Raaka-aineiden luotettavuuteen ja puhtauteen on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta tuotteen sopivuus myös kilpaurheilijoille voidaan varmistaa.

Huomioithan, että valmisteen vaikutukset edellyttävät vähintään 1–2 viikon säännöllistä käyttöä. Paras hyöty saavutetaan 3–4 viikon käytön myötä.

bertil's Testo Boost on vegaaninen, gluteeniton, maidoton, sokeriton ja soijaton. 

Artikkelin lukijoille bertil's Testo Boost nyt 20 %:n alennuksella koodilla TESTOBOOST20! 

 

Tutustu myös: miehille kehitetty Prostasin – laaja-alainen, luonnollinen apu miehisen hyvinvoinnin tueksi – sisältää granaattiomenaa, lykopeenia ja sinkkiä.

HyvinvointiTuotetietoa